Griki:Privacy policy

From Griki
Jump to: navigation, search

All private data (IP, name, email), unless noted explicitly otherwise are kept private, will not be shared with 3rd parties, would not be used as a marketing tool. Your data is only visible to grin, or maybe other verified and authorised system administrators in the unforeseeable future.

Exceptions

You agree to explicitly allow your data to be published when you violate the terms of this website, which usually includes attacks, harrassment, spamming, or other illegal or uncivil actions. Most probably your data won't be shared even then but no promises.

I will share your data with law enforcement, police and other official requests when the law makes it compulsory. It is possible that I will run an anonymiser in the future to immediately destroy all trace data for extreme needs, but so far no extreme need have arisen.

Magyarul

Minden személyes adatot (IP cím, név, email) titkosan kezelek, ha csak ennek ellenkezőjére kifejezetten nem hívom fel a figyelmed, nem osztom meg őket harmadik személlyel vagy szervezettel, és nem fogom sem én, sem más marketing célból felhasználni. Ezen adatokat jelenleg csak grin látja, és esetleg a jövőben néhány ellenőrzött és felhatalmazott adminisztrátor hozzáférhet ezen adatok bizonyos részeihez (adminisztrációs célból és az ehhez szükséges mértékben).

Kivételek

A lap használatával kifejezetten és hozzájárulsz ahhoz, hogy minden adatod (személyes adat vagy nem, mely az üzemeltető birtokába került) szabadon publikálható, amennyiben nem tartod be a weblap felhasználási feltételeit, ami többek között, de nem kizárólagosan támadásokra, zaklatásra, spammelésre vagy egyéb illegális vagy civilizálatlan tevékenységekre vonatkozik. Nagy valószínűséggel az adataidat még ebben az esetben sem publikálom, de erre nincs semmi garancia.

Minden igényelt adat megosztásra kerül a hatóságokkal, amennyiben erre a jog kötelez. Lehetséges, hogy a jövőben anonimizert fogok alkalmazni, mely megsemmisíti az adatok nyomait különlegesen indokolt esetben, de eddig még nem jelentkezett ilyen különlegesen indokolt szükség.